ووکامرس چیست؟ ، امروزه عمدۀ کسب و کارها بهدنبال وارد کردن کسب و کار خود به فضای اینترنت هستند. یک نمونۀ محبوب و رایج آن، راهاندازی فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولات و خدمات است. اگر شما هم قصد انجام این کار را دارید، احتمالا چیزهایی درمورد ووکامرس به گوشتان خورده است.
برای راه اندازی سایت فروش اینترنتی، نیاز به انتخاب یک سیستم فروشگاه ساز دارید. برای این کار، دو انتخاب مناسب برای شما وجود دارد، در روش اول، با استفاده از افزونه ووکامرس که در دل وردپرس جای میگیرد میتوانید سایت فروشگاهی خود را راهاندازی کنید. روش دوم استفاده از فروشگاه ساز پرتال است، که امکان تست رایگان ۷ روزه را به شما خواهد داد.
ووکامرس چیست؟
هرکسی که میخواهد یک فروشگاه اینترنتی بسازد، به پلتفرمی نیاز دارد که قادر به انجام همه مراحل تراکنشهای فروشگاه باشد. برخی از پلتفرمهای فروشگاه ساز مانند Shopify، در وبسایت خود یک فروشگاه آنلاین کاملاً کاربردی به کاربران خود ارائه میدهند اما حق اشتراک ماهانه میگیرند و کاربران کنترل کامل روی نحوه عملکرد یا ظاهر وبسایت خود ندارند. اما ووکامرس و سایر پلاگینهای وردپرس گزینه دیگری ارائه میدهند. آنها حق اشتراک و کنترلهای اضافه شرکتهای واسطه بر روی جنبههای اصلی فروشگاه آنلاین را حذف کرده، انعطافپذیر، دارای قابلیت شخصیسازی و رایگان هستند.
به همین دلیل، ووکامرس محبوبترین پلاگین تجارت الکترونیک وردپرس است؛ مانند خیلی از پلاگینهای وردپرس، کاملاً رایگان است و روی هر وبسایت سازگار با وردپرس قابلنصب است. به دلیل پلاگین بودن وردپرس، بهراحتی در تم وردپرس وبسایت ادغامشده و به همراه بخشهای دیگر وبسایت اجرا میشود. بعد از نصب، ووکامرس به داشبورد وردپرس وبسایت افزودهشده و به همراه ابزارهای آماری و گزارش دهی خود کمک میکند تا امور تجارت الکترونیک مانند افزودن محصولات و فروش، مدیریت شوند.
مزایای ووکامرس برای ساخت فروشگاه
- ووکامرس قابلیت ارائه و فروش محصولات فروشگاهی را به آسانی فراهم میکند.
- افزونه ووکامرس شرایط مدیریت صد درصدی محتوای سایت و پشتیبانی نسخههای مختلف سایت مثل نسخه موبایل و… را ایجاد میکند.
- ووکامرس به دلیل داشتن طرحهای زیبا و متنوع بسیار کاربر پسند بوده و چهره فروشگاه شما را جذاب نشان میدهد.
- امروزه کاربرد ووکامرس در بین کاربران فضای آنلاین به حدی است که قالب بر ۴۲ درصد سایتهای فروشگاهی را به خود اختصاص داده است.
- ووکامرس خود به تنهایی دارای افزونههای وابسته دیگری برای ایجاد قابلیتهای بیشتر در فروشگاه ساخته شده است. این افزونهها در حالت پرومیوم و رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد.
- قالبهای ووکامرس در مخزن وردپرس بسیار زیاد و برای مصارف مختلف فروشگاهها کاربرد دارد.
- امکان مشاهده بخشهای آنالیزی و نمودارهای خرید در این افزونه برای فروشگاهها وجود دارد.
- امکان ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی در ووکامرس برای فروش محصولات فروشگاهی وجود دارد.

ووکامرس چیست؟ – کالج مدیریت
ویژگیهای ووکامرس -ووکامرس چیست؟
- امکان فروش هر نوع محصول فیزیکی، مجازی و یا هر گونه خرید و فروشی با ووکامرس وجود دارد.
- در ووکامرس شرایط ثبت تعداد نامحدودی عکس و محصولات برای کاربر وجود دارد.
- امکان دستهبندی محصول، افزودن برچسب و یادداشت ویژگیهای محصول با این افزونه برقرار است.
- شرایط قیمت گذاری و امتیاز دهی به محصولات و مشاهده نظرات کاربران وجود دارد.
- ووکامرس امکان شخصی سازی موقعیت فروشگاه را ایجاد میکند.
- امکان ذخیر کردن محصولات و فیلتر کردن آنها در این افزونه وجود دارد.
- ووکامرس برای اضافه کردن امکانات بیشتر در فروشگاه افزونههای متعددی را در دسترس قرار میدهد.
- امکان پشتیبانی از تمامی افزونههای سئو وردپرس در ووکامرس وجود دارد.
- بخش گزارش گیری دقیق این افزونه برای فروشگاهها بسیار کاربردی است.
- امکان اتصال به سیستم پست از طریق این افزونه برای دریافت کد رهگیری مرسولات پستی وجود دارد.
- نمایش جزیئات فروش و مجهز به سیستم انبارگردانی برای مدیریت راحت فروشگاه.
- امکانات استفاده از زبان فارسی بطور کامل با این افزونه فراهم شده است.
ووکامرس چه کاربردی دارد؟
فروش محصولات فیزیکی و دیجیتالی خود با کمک افزونه ووکامرس و همچنین می توانید به طور کامل بر تمام اطالاعات فروشگاه مدیریت داشته باشید.
این افزونه دارای پشتیبانی در حالت نسخه موبایل نیز می باشد و به راحتی می توانید در هر مکانی که هستید، فروشگاه اینترنتی خود را کنترل و مدیریت نمایید.
نصب ووکامرس در ۴ مرحله -ووکامرس چیست؟
۱. ابتدا یک هاست ووکامرس پرسرعت و یک نام دامنه برای فروشگاه خود انتخاب نمایید. اولین چیزی که به آن نیاز دارید یک حساب میزبانی و یک نام دامنه است.
۲. سیستم مدیریت محتوای وردپرس را بر روی وبسایت خود نصب نمایید.
۳. یک قالب وردپرس که با ووکامرس سازگار است را نصب کنید. اگر مطمئن نیستید که چه قالبی را انتخاب و نصب نمایید، میتوانید از قالب Storefront شروع کنید که تمی رایگان است و توسط تیم WooCommerce ایجاد شدهاست.
برای نصب این قالب، به داشبورد وردپرس خود لاگین نموده و در بخش افزونهها، کلمه Storefront را جستجو کنید.
بر روی «نصب» و سپس «فعال کردن» کلیک کنید. اکنون یک قالب آماده ووکامرس به عنوان ظاهر سایت خود خواهید داشت.
۴. پلاگین ووکامرس را نصب نمایید. به این منظور، در بخش افزونهها، کلمه WooCommerce را جستجو نمایید.
بر روی «نصب» و سپس «فعال کردن» کلیک کنید.
پس از نصب و فعالسازی پلاگین، یک برگه جدید با نام “WooCommerce” در سمت راست داشبورد وردپرس خود خواهید داشت.
حرف آخر
دنیای امروز به گونه ای شده است که تمامی افرادی که در حرفه ای مشغول به فعالیت می باشند می خواهند پا به دنیای تجارت الکترونیک و کسب و کارهای اینترنتی بگذارند.
اما مسئله اینجاست که چگونه می خواهند این کار را انجام دهند؟ شاید برایتان این پاسخ جالب باشد که بدانید وردپرس با مشاهده پیشرفت در کسب و کارهای اینترنتی تصمیم گرفت تا یک افزونه مفید و کارآمد را برای این قبیل افراد راه اندازی نمایید که می توان گفت در این زمینه بسیار هم موفق بوده است و این افزونه یکی از پر سر و صدا ترین افزونه ها محسوب شده است.
اینکه با استفاده از یک افزونه شما بتوانید کسب و کار خود را رونق دهید و یک کار بزرگ انجام دهید بسیار هیچان انگیز و خوش حال کننده می باشد. نکته جالب تر اینکه شما برای راه اندازی این افزونه می توانید یک سایت معمولی هم داشته باشید و فروشگاه اینترنتی خود را در کنار همان سایت ایجاد کنید.